Kalavapriikki ja Food Ranger ovat sopineet partneritason yhteistyöstä, jonka myötä Food Ranger ottaa vastuun Kalavapriikin tuotteiden myynnistä HoReCa-markkinassa sekä teollisuusasiakkaissa. Tavoitteena on kasvattaa myyntiä, lisätä palvelua ja kasvattaa Kalavapriikin tuotteiden tunnettuutta ammattikeittiöissä.
Kalavapriikki toimii jatkossakin tavarantoimittajana tukkukanavassa. Food Ranger vastaa tuotteiden ja ratkaisujen sekä erilaisten konseptien myynnistä HoReCa-asiakaskentässä sekä teollisuusasiakkaissa.
– Alkava yhteistyö antaa meille mahdollisuuden keskittyä entistä vahvemmin vähittäiskauppaan, joka on vahvuutemme. Food Rangerin kokoama asiantunteva tiimi vahvistaa läsnäoloamme HoReCa-kentässä ja valtakunnallisisssa ketjuasiakkaissa, kertoo Kalavapriikin toimitusjohtaja Jari Korhonen.
Myös Food Rangerin toimitusjohtaja Henrik Poulsen näkee yhteistyössä luontevan työnjaon.
– Kalavapriikilla on poikkeuksellisen laadukkaat tuotteet, meillä taas vahva osaaminen Food Service -myynnistä ja ravintolakanavista. Meidän erityisvahvuus on Food Service -kentän osaavin myyntitiimi, josta suurin osa on koulutukseltaan keittiömestareita. Sen ansiosta ymmärrämme, mitä asiakkaat tarvitsevat, ja pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa Kalavapriikin laadukas tuote sekä Food Rangerin huipputuotteet ja keittiöosaaminen täydentävät toisiaan.
Food Ranger Finland Oy:n tiimi koostuu kokeneista myynnin, tuotekehityksen ja asiakastyön ammattilaisista. Yhdessä Kalavapriikki Oy:n kanssa se tarjoaa kotimaisesta kalasta valmistettuja, eri hintapisteisiin sopivia tuotteita. Tarjolla on monipuolinen tuotevalikoima, jota voidaan räätälöidä eri asiakkaiden toiveiden mukaan.
LISÄTIETOJA:
Jari Korhonen
Toimitusjohtaja, Kalavapriikki Oy
+358 50 543 8163
jari.korhonen@kalavapriikki.fi
Henrik Poulsen
Toimitusjohtaja, Food Ranger Oy
+358 40 149 0004
henrik.poulsen@foodranger.fi

Tutustu Food Rangeriin:
www.foodranger.fi